Sijainti ja aukiolo

Liikkeeni sijaitsee osoitteessa Satamakatu 9, Tampere, Laukontorilta Hämeenpuistoonpäin n. 400 metriä vasemmalla puolen katua. Satamakadulla on 2. vyöhykkeen parkkipaikat, lisäksi Nalkalan tori on ihan korttelin takana ja Sokoksen parkki on myös lähellä! Suoraan liikkeen edessä on tehty väliaikainen liikennejärjestely rakennustyömaan vuoksi, joten parkkipaikat eivät ole toistaiseksi käytössä.

HUOM! Pesethän kätesi liikkeeseen tullessasi, ja käytä mahdollisuuksien mukaan kasvomaskia. Riisuthan lisäksi kenkäsi naulakkoon, saat jalkaasi lämpimät villasukat tai sisätossut.

Liikkeemme on avoinna arkisin sopimuksen mukaan. Aikoja voi saada tarvittaessa joustavasti aamu kahdeksan ja ilta kahdeksan väliltä! Soita rohkeasti ja kysy, mikäli tarvitset aamu- tai ilta-ajan, eikä sellaista ole nettivarauksessa auki.

Ps. Olen aloittanut elokuussa 2021 työn ohella korkeakouluopinnot Tamkissa, mikä aiheuttaa poikkeuksia kampaamoaikoihin. Opiskelupäiviä on kerran kuukaudessa to-pe, ja tiistai-illat on varattu opintoihin. Nämä ajat on suljettu nettivarauksessa! 🙂 Teen opiskelun ehdoilla 3-4 päivää töitä kampaamossa. Mahdollisia muutoksia voi tulla, ja ilmoitan niistä etukäteen.