Sijainti ja aukiolo

Liikkeeni sijaitsee osoitteessa Satamakatu 9, Tampere, Laukontorilta Hämeenpuistoon päin n. 400 metriä, vasemmalla puolen katua. Satamakadulla on 2. vyöhykkeen parkkipaikat, lisäksi Nalkalan tori on ihan korttelin takana ja Sokoksen parkki on myös lähellä! Suoraan liikkeen edessä on tehty väliaikainen liikennejärjestely rakennustyömaan vuoksi, joten parkkipaikat eivät ole toistaiseksi käytössä.

HUOM! Ole hyvä, ja pese kätesi tai käytä käsidesiä liikkeeseen tullessasi. Tarpeen mukaan käytämme molemmat kasvomaskia. Saavuthan vain oireettomana. Riisuthan lisäksi kenkäsi naulakkoon, saat jalkaasi villasukat tai sisätossut :).

Liikkeeni on avoinna arkisin sopimuksen mukaan. Aikoja voi saada joustavasti aamu kahdeksan ja ilta kahdeksan väliltä! Soita tai laita whatsappia, mikäli tarvitset aamu- tai ilta-ajan, sillä nämä ajat eivät ole nettivarauksessa vakiona auki. Pyrin päivittämään joka viikon aukioloajat Googleen, niin tiedät miten olen paikalla!

Ps. Olen aloittanut elokuussa 2021 työn ohella tradenomin opinnot Tamkissa, mikä aiheuttaa poikkeuksia kampaamoaikoihin. Opiskelupäiviä on kerran kuukaudessa to-pe, ja yhden illan viikosta varaan opintoihin. Nämä ajat on suljettu nettivarauksessa! 🙂 Teen keskimäärin 3-4 päivää töitä kampaamossa.